Om oss och vem vi är

The Carpenters är ett personligt byggföretag som drivs av att leverera ett slutresultat som du stolt vill förmedla till dina vänner. Vi löser stora och små byggprojekt och gör alltifrån att byta fönster eller renoverar kök till att bygga ditt nya bostadshus eller bygga om en industrilokal, vi håller alltid avtal och tider från början till slut. 

Hantverkare som det är enkelt att ha hemma

Skickliga hantverkare och snickare är basen i det vi erbjuder, men för oss handlar det också alltid om personen som håller i verktygen. Ända sedan starten har The Carpenters varit, och är, ett byggföretag som erbjuder omtänksamma och engagerade hantverkare. Att arbeta på uppdrag av privatpersoner är att förbättra ditt hem och din fastighet, men innebär också att vi vistas hemma oss dig. Vi arbetar med respekt för din privata sfär och är måna om att allt ska gå så smidigt och så enkelt som möjligt. Då handlar det givetvis om att kunna lösa uppgiften på bästa sätt, men också att ta hänsyn, vara tillgänglig och anpassningsbar. Samma värderingar gäller för det nätverk av specialister och hantverkare inom andra skrån som vi har knutit till oss. Du får alltid en helhetslösning av oss, både i arbetssätt och resultat. 

Kompetens och kommunikation bygger bättre

Alla former av byggprojekt, oavsett om det är en mindre renovering eller tillbyggnad är en påfrestning för dig som kund. Det är beslut som ska fattas, och ibland, hur mycket som än är förberett, så uppstår situationer som gör att processen förändras eller behöver justeras. När du väljer oss är du garanterat alltid informerad – och kan själv alltid ställa frågor och få en öppen diskussion kring vad som ska göras. För oss är kommunikation viktigt och när vi hjälper dig att bygga om, bygga nytt eller renovera så gör vi det tillsammans med dig. När jobbet är avslutat ska du ha en klar bild av vad som är gjort så att du vet vad din fastighet har genomgått för ingrepp och vilka material som är använda. Så här bygger vi upp våra projekt:

  • Vi möts och går igenom önskemål, behov och diskuterar ditt byggprojekt.
  • Du får en informationsrik offert samt ett skriftligt avtal som signeras digitalt vilket omfattar alla delar i projektet. Vid totalansvar sköter vi all kontakt med berörda parter. I ditt avtal ingår alltid en betalningsplan.
  • Efter att projektet startat ingår löpande avstämningar. Dyker det upp ändringar eller om du vill göra tillägg ska dessa alltid godkännas av dig innan vi fortsätter.
  • När du har frågor – ring oss! Vi finns för att svara på frågor och stämma av.
  • Projektet avslutas med en avlämning och dokumentation.

ROT-avdrag för dig

Vi hjälper dig med administration kring ROT-avdrag och ser till att skattemyndigheten får alla uppgifter som behövs. Med bred erfarenhet inom bygguppdrag till privatpersoner har vi kunskap om vad som berättigar till avdrag.

Är det dags att renovera? 
Kontakta oss:
0704 400533
​​​​​​​jonas@thecarpenters.se ​​​​​​​

Hantverkare med en bred repertoar

Sedan 2003 har vi hjälpt privatpersoner att förnya och förändra hem och fastigheter. Idag är The Carpenters ett byggföretag med nära 20 anställda och utgår från Göteborgsområdet. Med duktiga snickare och ett nätverk av skickliga specialister får du en byggleverantör som gärna tar helhetsansvar och är van vid att driva stora renovering och nybyggnationer av villor, hus och sommarstugor.

​​​​​​​Trygghet, kompetens och kommunikation är viktiga delar i alla byggprojekt och redan från starten har grundaren Jonas Boman arbetat med att integrera Tillgänglighet, Engagemang och Omtänksamhet i arbetet. TEO är vår värdegrund i bolaget  ,och det jobbar vi dagligen med. Målet är alltid nöjda kunder, och under årens lopp har antalet av levererade byggprojekt och antalet trogna kunder ökat stadigt.